PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

 

18
Octubre
2018

El Vapor Turull tindrà un nou espai lúdic, amb diversos jocs infantils, una zona verda i un escenari

Així ho ha aprovat la Junta de Govern, amb un pressupost de gairebé 150 mil euros sorgit del procés participatiu Construint Ciutat

El Vapor Turull tindrà un nou espai lúdic, amb diversos jocs infantils, una zona verda i un escenari

La Junta de Govern ha aprovat inicialment aquest octubre el projecte per substituir una part de l’aparcament que hi ha al costat del Vapor Turull i transformar-la en un espai lúdic d’ús públic. Aquesta proposta sorgeix del Construint Ciutat 2018 i té un pressupost de 149.998,70 €.

L’objectiu és instal·lar-hi diversos jocs infantils –disposats sobre un sorral com a paviment de seguretat– i una pèrgola metàl·lica habilitant un espai d’ombra i de descans. S’hi construirà també un escenari fix, d’uns de 8 x 4 m, amb una alçària d’uns 20-25 cm. L’actuació es complementarà amb uns bancs.

Pel que fa a la jardineria, s’hi plantaran 12 lledoners i es crearà un parterre amb xarxa de reg. Es preveu també ampliar-hi els elements d’enllumenat. I, per separar la zona d’aparcament de la zona lúdica, es col·locarà una tanca d’alçària 2m amb tela metàl·lica.

El nou espai disposarà de tres entrades diferents: des del carrer de la Creueta, des del carrer de Sant Josep i un tercera d’intermèdia entre aquestes dues.

Per a Xavier Guerrero, regidor d’Espai Públic, aquest projecte

mostra el nou model de ciutat que estem implementant, on diversos usos poden conviure amb un disseny adient. Cal que generem nous àmbits de gaudi amb més verd, ja que al centre hi falten parcs i zones verdes. A més, aquest és un projecte que sorgeix de la voluntat directa de la ciutadania, tot i que hi ha prou oferta d’aparcament per a cotxes al centre de Sabadell, treballem per obtenir noves places en zones properes.

Categories Processos participatius, Espai públic , Participació ciutadana, Urbanisme i Habitatge Tags Construint Ciutat, espai públic, processos participatius, Vapor Turull