PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

 

22
Octubre
2021

Els barris del sud celebren la festa de cloenda del ‘Fes Salut, Mou-te’, aquest diumenge

El cicle d’activitats ha volgut fomentar l’activitat física

Els barris del sud celebren la festa de cloenda del ‘Fes Salut, Mou-te’, aquest diumenge

Aquest cap de setmana es posa punt final a les activitats promogudes a través de la taula de Salut Comunitària del Sud formada per les entitats del districte 6, les associacions veïnals, les farmàcies comunitàries del districte, l’Ajuntament de Sabadell, l’Agència de Salut Pública i el CAP Sud i el CAP Creu de Barberà. L’equip ABS 6, ha estat a càrrec de liderar la taula de Salut comunitària del Sud.

La festa ‘Fes Salut, Mou-te’ s’ha impulsat per tal de fomentar l’activitat física entre els veïns i veïnes dels barris del sud. D’aquesta manera, i sota el lema ‘Mou-te, Fes Salut. Més exercici més salut mental’, es pretenia millorar tant la salut física com mental del veïnat.

Al llarg de dues setmanes s’han organitzat més de 25 activitats diverses per practicar i promoure iniciatives contra el sedentarisme i millorar així la qualitat de vida de les persones. Aquesta campanya ha sigut possible gràcies a la col·laboració de professionals, equipaments, serveis i entitats dels barris del districte 6, els quals han treballat plegats per tal de contribuir a la millora de la cohesió social i la salut als barris.

Aquest cap de setmana es donarà el tret final a les activitats programades al llarg d’aquesta quinzena. La gran festa de cloenda tindrà lloc diumenge 24 a la pl. Creu de Barberà, de 10 a 14 h, i hi ha programades activitats vàries com una exhibició de zumba o una caminada pel barri amb refrigeri final.

El programa complet es pot consultar al compte de Twitter @taulasud

Categories Esports, Participació ciutadana, Salut Tags Districte 6, esports, salut