PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

20
Novembre
2020

En marxa, les sessions del procés participatiu del nou Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible de Sabadell

En marxa, les sessions del procés participatiu del nou Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible de Sabadell

El procés participatiu que ha de definir el Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible (PMUS) de Sabadell ja està en marxa. Des del dijous 19 de novembre fins ara ja s’han dut a terme 6 sessions de treball del procés que va començar el passat dia 10 d’aquest mes i que es preveu que s’acabin el 4 de febrer del 2021. En total, seran 21 sessions repartides pels 7 districtes de la ciutat.

En les sessions s’estan tractant aspectes de la mobilitat futura a Sabadell. D’una banda, en l’àmbit dels barris i, d’altra banda, en l’àmbit del conjunt de la ciutat. La voluntat és que aquest procés sigui molt obert a la participació de tota la ciutadania i que no es limiti només a la de professionals o a col·lectius específics. Per això també hi ha a disposició de la ciutadania plataforma Decidim Sabadell, per mitjà de la qual es poden fer arribar aportacions.

Mar Molina, regidora de  Desenvolupament Urbà i Transició Energètica, assenyala que

des del Govern municipal valorem molt positivament la participació que hi està havent fins ara per part de veïns i veïnes i de representants d’entitats veïnals i ciutadanes, i animem tota la ciutadania a continuar-hi dient la seva en tot el temps que queda per acabar el procés”.