PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

 

02
Setembre
2020

Es modifica el Reglament de Centres Cívics per incloure més equipaments en la cessió d’espais a entitats i associacions

Es modifica el Reglament de Centres Cívics per incloure més equipaments en la cessió d’espais a entitats i associacions

L’Ajuntament portarà a debat al Ple municipal de setembre una modificació del Reglament de Centres Cívics, elaborat l’any 2006, per tal que un major nombre d’equipaments cívics puguin cedir els seus espais en les mateixes condicions que els centres cívics. Com a equipaments cívics s’entenen en un sentit ampli tots els equipaments que tenen espais al servei de les associacions i entitats de la ciutat.

D’aquesta manera, a més dels espais dels centres cívics i dels de la Sala Polivalent del Parc del Nord, que fins ara es cedien en els termes que marca aquest reglament, s’han inclòs en les mateixes condicions de cessió l’Espai Emprius (carrer dels Emprius, 11), el Mercat de Sant Joan (plaça de Sant Joan, 1), el Casal Pere Quart (Rambla, 69), les sales d’actes de les Biblioteques municipals i el patis i les sales d’actes del Museu d’Història i del Museu d’Art.

Tal i com explica la tinenta d’alcaldessa de Feminisme, Benestar Animal i Participació, Marta Morell:

la voluntat és que els equipaments que tenen espais els posin al servei de les associacions i entitats de la ciutat. Volem cedir espais per necessitats d’aquests col·lectius, amb les mateixes condicions de cessió que els centres cívics. A més, amb la incorporació de més equipaments els espais cívics es poden optimitzar molt més”.

Els equipaments cívics són equipaments municipals que tenen per objectiu oferir uns espais als ciutadans i les ciutadanes de Sabadell on poder desenvolupar accions cíviques, socials, culturals, esportives, de lleure i d’altres que tinguin interès públic, així com afavorir la participació dels ciutadans i ciutadanes en aquells assumptes de la comunitat que fomentin la difusió de valors i la convivència intercultural, generacional i associativa.

Categories Centres Cívics, Participació ciutadana Tags centres cívics, participació ciutadana, Ple municipal, reglament