PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

 

27
Gener
2022

Èxit d’assistència a la gimcana d’orientació organitzada per la Xarxa d’Espais Joves de Sabadell

Èxit d’assistència a la gimcana d’orientació organitzada per la Xarxa d’Espais Joves de Sabadell

L’Ajuntament de Sabadell ha organitzat una gimcana geocaching d’orientació pel centre de Sabadell, adreçada a nois i noies de 12 a 18 anys. L’activitat s’ha fet durant dues tardes, aquest dimarts i dimecres, i ha aplegat prop d’un centenar de joves. Mitjançant una aplicació mòbil i accions gamificades, els i les joves han participat en diversos jocs als carrers del centre de la ciutat, a l’entorn del Racó del Campanar.

L’activitat ha estat un èxit entre els i les assistents donada la innovació del format i les possibilitats que ofereixen aquest tipus de contingut. Un cop descarregada l’aplicació, els i les joves participants disposaven d’una hora per aconseguir el màxim de medalles per tal de ser declarats vilatans i vilatanes de Sabadell de l’any. Més de 40 proves geolocalitzades permetien als grups participants anar sumant punts per tal d’aconseguir-les.

Els i les joves participants no només han passat una bona estona sinó que també han realitzat un treball d’estratègia en equip. La iniciativa, oberta al col·lectiu jove de la ciutat, s’ha organitzat des dels cinc Espais Joves, espais socioeducatius i relacionals que ofereixen activitats, tallers i un espai de trobada en horari de tarda. Els Espais Joves estan ubicats als centres cívics de Can Rull, Can Puiggener, Torre-romeu, Creu de Barberà i Can Deu.

Aquesta gimcana estava prevista per finals de novembre però per motius meteorològics es va haver de posposar. Atesa la bona acollida que ha tingut, no es descarta realitzar-ne noves edicions.

Categories Joves, Participació ciutadana Tags Espais Joves, gimcana, orientació