PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

 

07
Novembre
2022

“Gaudeix als barris” torna aquesta tardor als centres cívics

El programa aposta per diferents activitats obertes a tota la ciutadania i visibilitzar així les múltiples propostes que ofereixen els centres cívics

“Gaudeix als barris” torna aquesta tardor als centres cívics

Demà dimarts dia 8 es dona el tret de sortida a un novembre farcit d’activitats en diferents centres cívics. “Gaudeix als barris, viu la tardor als centres cívics” és una proposta cultural i artística vinculada a activitats ja presents en diferents equipaments de la ciutat. L’objectiu d’aquesta programació és aportar un valor afegit a activitats que es desenvolupen habitualment, amb la finalitat de fer visibles les múltiples i variades propostes que es fan als centres cívics.

La tinenta d’alcaldessa de Feminisme, Benestar Animal i Participació, Marta Morell ressalta la importància de promocionar activitats als barris:

“La cultura és un eix vertebrador de cohesió i de foment de la comunitat als nostres barris, per això considerem bàsica l’aposta de dotar d’activitats els centres cívics i que siguin per a tots els públics”.

Una masterclass de country a càrrec de David Villellas i Silvia Calsina, un taller de relaxació a càrrec d’Oriol Vallverdú de l’escola de ioga “La Porta Verda”, una obra de teatre “Okupes particulars” produïda per la companyia Versus Teatre o un recital de poesia a càrrec de l’escriptor sabadellenc Roc Casagran, són algunes de les propostes que es podran veure aquest novembre.

“Gaudeix als barris, viu la tardor als centres cívics” s’emmarca en el projecte “SBD ON. La cultura al teu barri”, el qual té per objectiu descentralitzar i apropar la cultura als barris per tal d’atraure nous públics, no només a activitats culturals sinó també a activitats comunitàries i participatives.

Programa

Categories Centres Cívics, Participació ciutadana Tags centres cívics, Gaudeix als barris, SBD ON