PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

02
Novembre
2016

Inici de la darrera fase del Procés Participatiu de Festa Major

La ciutadania podrà respondre un qüestionari sobre la festa

Foto proces2

El dimarts 8 de novembre, a les 19.30 h, al Casal Pere Quart, tindrà lloc una reunió oberta a les entitats i a la ciutadania en general amb l’objectiu de valorar la Festa Major d’aquest any. Es posarà una atenció especial en els canvis que s’han incorporat aquest any, fruit dels debats realitzats en el procés participatiu.

La reunió serà el tret de sortida de la darrera fase del procés i s’informarà del calendari de les properes accions.

Aquesta darrera etapa estarà basada en la difusió d’una campanya per conèixer l’opinió de la ciutadania en general sobre les propostes sorgides en els debats realitzats durant el procés participatiu i sobre la percepció de la ciutadania sobre la Festa Major.

Foto Procés1Amb aquest objectiu i amb el missatge: ”I tu, què en penses de la Festa Major de Sabadell?”, es donarà a conèixer un qüestionari que es podrà respondre al web de Consensus i també en format paper a diferents equipaments de la ciutat (centres cívics, biblioteques municipals, Casal Pere Quart, complexos de la gent gran i Vapor Llonch...), des del dimecres 9 de novembre fins al diumenge 20 de novembre.

Els resultats obtinguts d’aquest qüestionari seran un element més a tenir en compte per completar la informació del document de conclusions del procés participatiu.