PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

 

26
Octubre
2021

L’Ajuntament atorga subvencions a 16 entitats veïnals de Sabadell

La contribució ascendeix a un total de 24.547,36 euros

L’Ajuntament atorga subvencions a 16 entitats veïnals de Sabadell

Amb l’objectiu de donar suport a les activitats i projectes adreçats a la promoció i dinamització de l’associacionisme veïnal, la Junta de Govern Local va aprovar fa uns dies l'atorgament de subvencions a 16 entitats veïnals de la ciutat. D’acord amb l’acta de la Comissió Qualificadora i amb un valor total de 24.547,36 euros, les entitats han d'acceptar formalment la subvenció atorgada a partir d'avui.

En aquest sentit, la Comissió ha analitzat i deliberat les peticions presentades i ha constatat que totes les propostes complien les condicions per accedir als ajuts, i ha establert per a cada sol·licitud la graduació de puntuació assolida segons les Bases reguladores específiques.

“El teixit veïnal és imprescindible per la gran tasca de dinamització i cohesió social que genera al territori”, ha dit la tinenta d’alcaldessa de Feminismes, Benestar Animal i Participació, Marta Morell.

Les principals actuacions a subvencionar estan relacionades amb les activitats que fomentin la convivència, la cohesió territorial i la promoció de les festes populars i tradicionals; activitats socioculturals innovadores i TIC que fomentin la participació ciutadana, a més d’efemèrides rellevants de les entitats que es vulguin promocionar per algun motiu d’interès històric o social.

Més informació: web.sabadell.cat/participacio

Categories Entitats, Participació ciutadana Tags entitats, Junta de Govern Local, subvencions