PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

 

22
Maig
2020

L’Ajuntament reprèn el Pla de Formació per a Entitats i Persones voluntàries, amb un webinar d’iniciació a la comptabilitat

L’Ajuntament reprèn el Pla de Formació per a Entitats i Persones voluntàries, amb un webinar d’iniciació a la comptabilitat

Atesa la impossibilitat de tirar endavant, de manera presencial, el Pla de Formació per a Entitats i Persones Voluntàries 2020, l’Ajuntament, a través de l’Oficina d’Entitats i Voluntariat, ha buscat la manera d’impartir en línia alguns dels cursos que hi havia programats. 

Així, el proper mes de juny, s’iniciarà una nova experiència amb un curs d’iniciació a la comptabilitat on s’introduirà a les entitats participants en la comptabilitat i les seves obligacions.

El format del curs en línia, a càrrec de la Fundació Catalana de l’Esplai, serà a través d’un webinar, que s’imparteix en temps real, amb data i horari específic i s’hi pot participar des de qualsevol ordinador connectat a Internet. L’únic que hauran de fer les entitats és introduir la clau d’accés que permetrà la connexió amb l’aplicació de la persona que impartirà el curs.

Les entitats participaran en una trobada que es farà a través de videoconferència, on es transmetran vídeos i àudios i podran interactuar amb el/la docent, fent-li preguntes, comentant i escoltant també el que la resta de participants tinguin a dir. 

El curs s’adreça a persones professionals, voluntàries i membres d’entitats sense ànim de lucre de Sabadell, majors de 18 anys, que vulguin conèixer les obligacions comptables de les entitats.

L’objectiu del curs, que té una durada de 12 hores repartides en 4 sessions, és introduir i capacitar les entitats en la comptabilitat i les seves obligacions.

Les sessions es faran els dies 11, 18 i 25 de juny i 2 de juliol de 18 a 21h i combinarà exposicions teòriques amb casos pràctics.

El curs és gratuït i les places són limitades. Per participar-hi cal inscriure’s complimentant aquest formulari.

La resta de cursos que hi havia previst fer els mesos d’abril i maig es tornaran a programar de forma presencial, si és possible, o bé en format en línia, una vegada acabi l’Estat d’Alarma. 

Categories Entitats, Voluntariat, coronavirus, Participació ciutadana Tags coronavirus, Covid-19, Oficina Municipal d’Entitats i Voluntariat, Pla de Formació d'Entitats