PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

 

31
Gener
2024

L’ampliació del centre cívic de Sant Oleguer ja té més d’un terç de l’obra executada

Un cop acabats els treballs, l’equipament comptarà amb 2.735 m2, gairebé el doble de la superfície actual

L’ampliació del centre cívic de Sant Oleguer ja té més d’un terç de l’obra executada

L’ampliació del centre cívic de Sant Oleguer avança a bon ritme i a hores d’ara ja s’ha executat més d’un terç del projecte, que comportarà una inversió de 3 milions d’euros. Les obres preveuen l’edificació de quatre volums nous, amb la qual cosa l’equipament comptarà amb 2.735 m2, gairebé el doble de la superfície actual. L’ampliació s’està fent sota criteris de sostenibilitat i d’eficiència energètica i, en aquest sentit, l’orientació de l’espai de major superfície permetrà aprofitar la captació de l’energia solar.

Pel que fa al volum més gran, l’estructura ja està acabada  i ara començaran els treballs de distribució interior i les instal·lacions. També han acabat les obres corresponents als dos volums situats a cada banda del vestíbul actual de l’edifici: el que es destinarà a administració i el que es convertirà en la nova consergeria. En aquests dos casos, només falta acabar alguns detalls.

Per últim, també s’adequarà el servei de bar del centre cívic. Un espai que servirà de nexe entre l’edifici existent i l’ampliació principal.

En un primer moment, l’ampliació del centre cívic es destinarà a acollir les aules de l’Escola Municipal de Música fins que es construeixi el nou edifici del Conservatori a l’Eix Macià. Després, les sales quedaran lliures i es destinaran definitivament a usos veïnals i del barri.

 

Categories Centres Cívics, Participació ciutadana, Urbanisme i Habitatge Tags Centre Cívic de Sant Oleguer