PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

17
Novembre
2021

L’Associacionisme veïnal premia la tasca de la Taula de Salut Comunitària del Sud de Sabadell

La Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya distingeix la Taula als seus premis (Re)coneixements Veïnals

L’Associacionisme veïnal premia la tasca de la Taula de Salut Comunitària del Sud de Sabadell

La quarta edició dels premis (Re)coneixements Veïnals de la CONFAVC ha premiat la tasca de la Taula de Salut Comunitària del Sud de Sabadell en la categoria de projectes d’actuació comunitària. El guardó s’ha atorgat a aquest espai de treball comunitari per contribuir de forma rellevant a la millora de les condicions de vida de les persones i la comunitat dels barris del sud de la ciutat.

La Taula de Salut Comunitària la formen representants de  l’Equip d’Atenció Primària Sabadell Sud - Creu de Barberà,  les entitats veïnals i socials que duen a terme activitats al districte 6 i l’Ajuntament de Sabadell. La seva missió consisteixi bàsicament en la lluita per la millora de la qualitat de vida del barri, per mitjà del treball en xarxa.

El premi de la CONFAVC reconeix el seu treball, des d’on han sorgit iniciatives per lluitar contra l’aïllament social i iniciatives per a la millora de la qualitat de vida (alimentació, activitat física, salut mental, entre altres) per millorar la qualitat de vida de les persones del barri.

(Re)coneixements veïnals

La Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya organitza els premis (Re)coneixements Veïnals, que arriben aquest any a la seva quarta edició. Amb aquests guardons la CONFAVC pretén reconèixer i donar visibilitats a les iniciatives de les associacions i federacions veïnals en favor dels barris. Al mateix temps busca sensibilitzar la societat en general sobre la necessitat de la implicació en l’acció social, degut a les seves aportacions a la comunitat.

En el marc d’aquests premis l’Associació de Veïns de Gràcia de Sabadell també va rebre el reconeixement que atorga la votació popular. S’ha valorat

la lluita de reivindicació d’una Biblioteca pública al barri presentada per aquesta associació veïnal.