PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

11
Octubre
2019

L’exposició fotogràfica “Josep Busoms i la seva llum” es podrà veure a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya

És una retrospectiva de l’obra d’aquest fotògraf sabadellenc, l’arxiu del qual conté 40.000 negatius de diferents generes fotogràfics

L’exposició fotogràfica “Josep Busoms i la seva llum” es podrà veure a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya

L’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya (c. del Comte d'Urgell, 187, Barcelona) acollirà l’exposició “Josep Busoms i la seva llum”, una retrospectiva de l’obra del fotògraf sabadellenc Josep Busoms i Domènech. La mostra, les fotografies de la qual estan dipositades a l’Arxiu Històric de Sabadell, obrirà dimarts, 15 d’octubre, a les 7 del vespre i hi romandrà fins al proper 30 de novembre.

Josep Busoms va ser viatjant tèxtil, excursionista, atleta, fotògraf i va destacar en totes aquestes facetes. El seu arxiu conté més de 40.000 negatius de diferents generes fotogràfics. Aquesta exposició mostra una selecció de la seva obra artística i els principals reportatges que va realitzar entre els anys 1960 i 1970 i arriba a l’Institut d’Estudis Fotogràfics després d’haver-se exposat a l'Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 entre els mesos d’abril i juliol de 2018 i al Cercle Artístic de Sant Lluc de Barcelona, en el marc dels actes de la 8a Setmana de la Fotografia.

L’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya és una entitat que pretén fomentar, estimular i impulsar l’estudi, la investigació i la difusió de la fotografia. Les seves instal·lacions i l’alta qualificació del seu personal l’han convertit en tot un referent en aquest àmbit.