PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

 

14
Desembre
2018

La 2a fase del projecte “Amor de barri” embelleix diferents espais de Can Puiggener

Monitors de l’Esplai La Baldufa hi ajuden cada dissabte al migdia

La 2a fase del projecte “Amor de barri” embelleix diferents espais de Can Puiggener

Des d’aquest desembre, cada dissabte l’Esplai La Baldufa, amb el suport de l’Ajuntament, duu a terme activitats diverses a Can Puiggener com a segona fase del projecte “Amor de barri”. Es fan entre 12 a 13.30 h i tenen per objectiu embellir diversos espais del barri per poder avançar en la cohesió millor els ciutadans que hi viuen.

Aquesta activitat està relacionada amb les enquestes que, des del projecte Lleure Artístic per a Tothom, s’han fet entre la població del barri. Se’ls ha demanat en quins espais volen incidir i ara és on es fan les activitats de dissabte. En principi, és previst actuar a les places d’Isabel Vilà, Granada i Rodríguez Hurtado, a més de les escales de Joan Maragall i diverses rotonda. Cada dissabte queden a la plaça del Primer de Maig a les 12 h i d’allà van a l’indret triat.

La primera acció de l’”Amor de barri” –nom triat també pels veïns de Can Puiggener– va tenir lloc al juliol passat i va consistir a decorar amb pintura la tanca que envolta els jocs infantils de la plaça del Primer de Maig. El cas és que aquesta tanca havia sofert danys per vandalisme i, ara que està pintada, es manté tal com es va deixar al juliol.

Xavier Guerrero, regidor del Districte 2, ha afirmat que

la decoració que al juliol es va fer a la tanca de la plaça del Primer de Maig ha aconseguit que la gent de Can Puiggener es faci seu aquest element de l’espai públic. Ara, amb aquesta segona fase del projecte volem que aquesta acció positiva s’estengui a altres llocs del barri.

Categories Districtes, Espai públic , Participació ciutadana, Urbanisme i Habitatge Tags Can Puiggener, Districte 2, espai públic, Esplai Baldufa