PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

 

02
Agost
2016

La presentació de les conclusions de l’Auditoria Ciutadana posa el punt i final a la tercera fase del procés participatiu

La memòria de conclusions ja es pot consultar al web. Aquesta tardor es presentarà un document d’impactes per donar resposta a les propostes presentades

La presentació de les conclusions de l’Auditoria Ciutadana posa el punt i final a la tercera fase del procés participatiu

El treball d’anàlisi i propostes desenvolupat durant la primavera en les jornades de treball del procés participatiu Posem llum a l’Ajuntament Auditoria Ciutadana ha quedat recollit en una memòria de conclusions, que ja es pot consultar al web. Amb la publicació de les conclusions es posa fi a la tercera fase del procés. Durant el darrer trimestre de l’any es presentarà un document d’impactes que recollirà la implementació de les propostes ciutadanes.

Acaba ara un procés participatiu iniciat a principis d’any amb l’objectiu d’elaborar una diagnosi de la ciutat i incorporar propostes transformadores de canvi que millorin la gestió pública i les línies de treball del Govern municipal.

Per la regidora de Participació, Míriam Ferràndiz, l’Auditoria Ciutadana és una eina d’apoderament social de la ciutadania i, alhora, un mecanisme de control de la gestió pública. Ha estat una oportunitat per generar participació i fer l’Ajuntament més proper a la gent.

Fases

L’Auditoria Ciutadana s’ha dividit en tres fases. La primera fase, entre gener i febrer i on van participat 893 persones, va consistir en respondre un qüestionari per conèixer els temes concrets que la ciutadania considera importants a cada àmbit de treball.

La segona fase, del febrer a l’abril, es va estructurar en set jornades de treball per àmbits, que van tenir lloc al Centre Cívic de Ca n’Oriac, amb una participació total de 134 persones. En aquestes jornades es van detectar les necessitats i temes d’interès de cada àmbit i es van recollir les propostes que van sorgir.

Amb l’elaboració del document de conclusions de la primera i la segona fase –i la posterior presentació del document d’impactes a finals d’any- es posa fi a la tercera i definitiva fase del procés

Amb les propostes recollides, els diferents departaments municipals analitzaran la seva viabilitat. Aquesta tardor es presentarà el document d’impactes, és on es reflectirà la resposta que l’equip de Govern municipal donarà a cadascuna de les propostes de millora de les diferents jornades de treball presencials.

Tota la feina desenvolupada al llarg d’aquest any relacionada amb el procés participatiu.

Categories Processos participatius, Participació ciutadana Tags auditoria, processos participatius