PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

19
Febrer
2021

La Producció Nacional de Circ arriba diumenge al Teatre Principal de Sabadell, ciutat on s’ha produït l’espectacle

“Estat d’Emergència”, creat en ple confinament, planteja com els artistes de circ s’enfronten als problemes d’un planeta a punt de col·lapsar-se

La Producció Nacional de Circ arriba diumenge al Teatre Principal de Sabadell, ciutat on s’ha produït l’espectacle

El diumenge 21 de febrer, a les 6 de la tarda, el Teatre Principal acollirà l’espectacle Estat d’emergència, la nova proposta de la Producció Nacional de Circ, que arriba a Sabadell en la gira que l’està portant per tot Catalunya i les Balears. Un muntatge creat en ple confinament i que reflexiona sobre com els artistes de circ s’enfronten als problemes d’un planeta a punt de col·lapsar-se.

Els joves artistes de circ que protagonitzen l’espectacle coneixen prou bé la nostra ciutat, ja que Estat d’emergència es va assajar, en part, a Ca l’Estruch, fins que el confinament de la primavera passada va obligar la companyia a continuar els assajos a casa, de forma telemàtica. Finalment l’espectacle va fer també una residència tècnica al Teatre Principal i es va poder estrenar al Festival Grec de Barcelona.

Dirigit per Joan Ramon Graell, aquest muntatge col·lectiu tracta, des de la visió dels joves, de la gran varietat de col·lapses que estem vivint: climàtics, sanitaris, polítics, econòmics... Creat en plena pandèmia, esdevé una crònica escènica d’un any molt difícil per a tothom i per als artistes en particular. Els acròbates i trapezistes estan acostumats a caure i a tornar-se a aixecar, i aquest muntatge no fa sinó demostrar l’excel·lent estat de salut del circ contemporani català.

La Producció Nacional de Circ és una de les 11 mesures del Pla d'Impuls de Circ 2019-2021, una iniciativa del Departament de Cultura de la Generalitat i de l'Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC). Té per objectiu acostar el circ a públics més amplis.