PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

 

22
Octubre
2018

La Taula de Coordinació del Lleure dels Merinals organitza un programa d’activitats per exposar la seva tasca al barri

Es duran a terme entre el 23 i el 28 d’octubre

La Taula de Coordinació del Lleure dels Merinals organitza un programa d’activitats per exposar la seva tasca al barri

La Taula de Coordinació del Lleure dels Merinals, impulsada per l’Ajuntament de Sabadell, organitza aquesta setmana, conjuntament amb el Casal Cívic Arraona-Merinals, un ampli ventall d’activitats, amb l’objectiu de posar en valor la feina realitzada els darrers mesos des d’aquest espai de participació per dinamitzar el barri.

La festa coincideix, a més, amb la celebració del 18è aniversari del Casal Cívic Arraona-Merinals, gestionat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat.

El programa compta amb diverses activitats totes dedicades a infants, a joves i a les seves famílies, com els tallers de cuines del món, el torneig jove, els jocs infantils i la xocolatada popular, entre altres.

D’aquesta manera, la ciutadania podrà gaudir durant sis dies d’una festa participativa i compartida entre molts agents del barri dels Merinals, especialment les entitats, ja que la Taula de Coordinació del Lleure dels Merinals està constituïda per diferents entitats del barri i per un equip format per tècnics municipals on hi ha representats diferents departaments de l’Ajuntament i personal tècnic d’altres administracions.

Els objectius principals de la Taula són: contribuir al desenvolupament i a la transformació social i cultural del barri, millorar les condicions de vida de la població que en forma part i, especialment, dels infants i joves.

Categories Districtes, Participació ciutadana Tags centre civic, districte 5