PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

 

24
Novembre
2022

“Memòria Viva”, un projecte comunitari i intergeneracional, que posa en valor el passat i el present del barri de Les Termes

“Memòria Viva”, un projecte comunitari i intergeneracional, que posa en valor el passat i el present del barri de Les Termes

El proper 28 de novembre es donarà el tret de sortida al projecte comunitari “Memòria Viva” amb la presentació de l’activitat “Donants de Memòria”. Aquesta iniciativa vol establir ponts entre el passat i el present del barri de Les Termes, entrellaçant la memòria històrica del barri i les històries de vida de les persones que hi viuen actualment.

Durant 3 mesos veïns i veïnes majors de 60 anys es trobaran per a recordar el passat, parlar sobre el present, imaginar el futur i establir un diàleg amb joves de l’Institut Les Termes que, paral·lelament, reflexionaran al voltant del que significa viure al barri.

Com a resultat d’aquest treball intergeneracional, cap a la primavera hi ha previst dur a terme una acció artística a la plaça de Les Termes, i també es farà un recorregut pels llocs més significatius del barri, triats pels i les participants.

La voluntat del projecte és reconstruir la història del barri de Les Termes a través de les vivències personals, posant en el centre la diversitat cultural i les diferents mirades de cada generació. Al llarg de tot el procés es potenciarà una mirada respectuosa amb l’entorn i empàtica entre el veïnat, promovent així una millor convivència i cura del barri.

El projecte s’emmarca dins les actuacions de l’Ajuntament per posar en valor places i carrers com a espais de relació veïnal, tot fomentant el teixit social als barris, amb la complicitat d’entitats i equipaments del territori.

Categories Districtes, Participació ciutadana Tags Intervenció Comunitària, Les Termes, Memòria Viva