PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

 

20
Juliol
2022

Nou centres cívics obriran durant el mes d’agost

Els equipaments de Can Puiggener, La Creu Alta, Can Deu, Ca n’Oriac, Can Rull, Can Llong-Castellarnau, La Concòrdia, La Creu de Barberà i Torre-romeu obriran de dilluns a divendres

Nou centres cívics obriran durant el mes d’agost

Aquest mes d’agost l’Ajuntament obrirà 9 dels 12 centres cívics municipals, en diferents horaris, amb l’objectiu de donar la màxima cobertura a les necessitats de la ciutadania.

Horaris de matí i tarda, de dilluns a divendres

En horari de matí, de 9 a 14 h, obriran un total de 7 centres: Can Puiggener, la Creu Alta (Cal Balsach), Dr. Josep M. Plans (Can Deu), Ca n’Oriac, Can Rull, la Creu de Barberà i Torre-romeu i en horari de tarda, de 15,30 a 20,30 h obriran també 7 centres: Can Puiggener, Dr. Josep M. Plans Molina (Can Deu), Ca n’Oriac, Can Rull, Can Llong-Castellarnau, Concòrdia i la Creu de Barberà.

Destaquen 5 centres que prestaran servei de matí i tarda, en concret els de Can Puiggener, Can Deu, Ca n’Oriac, Can Rull i la Creu de Barberà, que són els 5 centres que acullen el servei d’Espai Jove.

Els equipaments cívics atendran les activitats programades, organitzades per les entitats, i els espais relacionals esdevenen un punt de trobada compatible pels usuaris i les usuàries dels centres, en aquests dies de calor.

Refugis climàtics

Els Centres Cívics han estat designats com a àrees de confort tèrmic, i han estat habilitats com a refugis climàtics per fer front a l’episodi de temperatures extremes que es viu a Catalunya aquests dies. Amplien el seu horari durant el mes de juliol i no tancaran al migdia (de 9 a 21h). La mesura no afecta al Centre Cívic de Gràcia, que està tancat per obres.

Categories Districtes, Centres Cívics, Participació ciutadana Tags centres cívics, estiu, refugis climàtics