PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

 

13
Desembre
2023

Nous usos per al Mercat de Campoamor, que tindrà un supermercat, espais per a parades i sales per a entitats

Nous usos per al Mercat de Campoamor, que tindrà un supermercat, espais per a parades i sales per a entitats

El Govern municipal, el grup municipal de Sabadell en Comú Podem i entitats veïnals i culturals del barri han arribat a un acord per donar nous usos al Mercat de Campoamor, que amb la seva configuració actual no estava assolint un bon nivell de funcionament. Els canvis permetran que el mercat combini l’activitat comercial –amb un nou supermercat i locals comercials- i la del teixit associatiu d’aquesta zona de la ciutat.

La proposta preveu que l’Ajuntament iniciï el procés per ubicar un supermercat a l'equipament que contribueixi a dinamitzar tot l’àmbit. A més, part de l’espai de l’actual mercat acollirà una sala polivalent, un magatzem, una sala de reunions i despatxos per a les entitats del sud.

D’aquesta manera, es mantindrà l’activitat comercial i es dotarà les entitats del barri d’espais d’ús social. Tot plegat és fruit del treball realitzat en el marc de la Taula del Mercat de Campoamor, integrada per representants municipals i del teixit associatiu per treballar un projecte comú.

La proposta preveu que l’operador que gestioni el supermercat –que s’adjudicarà per concurs públic- es faci càrrec de les obres d’adequació del Mercat.

Categories Entitats, Comerç, Economia i treball Tags Mercat de Campoamor