PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

 

21
Febrer
2024

Jornada, aquest divendres, per reflexionar sobre el voluntariat i els seus reptes i oportunitats de futur

L’activitat tindrà lloc al Casal Pere Quart

Jornada, aquest divendres, per reflexionar sobre el voluntariat i els seus reptes i oportunitats de futur

L’Oficina d’Entitats i Voluntariat i la Taula d’Entitats de Voluntariat de Sabadell organitzen la jornada “Repensar per transformar” amb l’objectiu de reflexionar sobre la situació en què es troba actualment el voluntariat i els reptes als quals s’enfronten el teixit associatiu i les administracions públiques. La trobada, adreçada a entitats, es celebrarà aquest divendres, 23 de febrer, de 09 a 14 h al Casal Pere Quart, i ja compta amb més de 100 persones inscrites.

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, farà l’obertura de la jornada, que també comptarà amb l’assistència de la tinenta d’alcaldessa de l’Àrea d’Espai Urbà, Acció Territorial i Participació, Mar Molina, i de la regidora de Participació, Sonia Sada.

Durant la trobada hi haurà un espai dedicat a grups de treball, per debatre i reflexionar sobre temes com el present del voluntariat, el compromís i la permanència de la persona voluntària i la figura del coordinador, així com les noves oportunitats i reptes als quals s’enfronten.

A mig matí tindrà lloc una xerrada a càrrec de Luís Aranguren Gonzalo, professor associat d’ètica a la Universitat Complutense de Madrid i consultor i formador en el camp de l’ètica aplicada, la participació social, el voluntariat i el desenvolupament de les organitzacions a Espanya, Portugal i Amèrica Llatina. La ponència abordarà el canvi de paradigma en l’àmbit del voluntariat, les estructures caducades i els processos que anteriorment funcionaven però que ara ja no serveixen, amb l’objectiu de repensar conjuntament la figura del voluntariat i escoltar opinions alternatives des de l’acció.

Les inscripcions a la primera part de la jornada ja estan tancades, però seguiran obertes al llarg de la setmana perquè les persones interessades es puguin inscriure a la segona part, mitjançant el següent enllaç: https://web.sabadell.cat/voluntariat/jornada-de-voluntariat/inscripcio

Tota la informació de l’activitat a: https://web.sabadell.cat/voluntariat/jornada-de-voluntariat

Categories Voluntariat, Entitats i Voluntariat, Participació ciutadana Tags Jornada de Participació, Oficina d’Entitats i Voluntariat, Taula d’Entitats de Voluntariat de Sabadell