PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

 

01
Febrer
2024

Obertes les inscripcions a la Jornada de Voluntariat “Repensar per transformar”

L’activitat tindrà lloc el proper 23 de febrer al matí al Casal Pere Quart

Obertes les inscripcions a la Jornada de Voluntariat “Repensar per transformar”

L’Oficina d’Entitats i Voluntariat i la Taula d’Entitats de Voluntariat de Sabadell organitzen una jornada amb l’objectiu de reflexionar sobre la situació en què es troba actualment el voluntariat i els reptes als quals s’enfronten el teixit associatiu i les administracions públiques. La trobada, adreçada a entitats, es celebrarà el proper 23 de febrer de 09 a 14 h al Casal Pere Quart i per poder participar-hi, cal inscripció prèvia que ja es pot sol·licitar al següent formulari.

La trobada “Repensar per transformar” comptarà amb un espai dedicat a grups de treball per debatre i reflexionar sobre temes com el present del voluntariat, el compromís i la permanència de la persona voluntària i la figura del coordinador, entre d’altres.

A més, a mig matí tindrà lloc una xerrada a càrrec de Luís Aranguren Gonzalo, professor associat d’ètica a la Universitat Complutense de Madrid i consultor i formador en el camp de l’ètica aplicada, la participació social, el voluntariat i el desenvolupament de les organitzacions a Espanya, Portugal i Amèrica Llatina. La ponència abordarà el canvi de paradigma en l’àmbit del voluntariat, les estructures caducades i els processos que anteriorment funcionaven però que ara ja no serveixen, amb l’objectiu de repensar conjuntament la figura del voluntariat i escoltar opinions alternatives des de l’acció.

La jornada està adreçada a totes aquelles entitats que tinguin projectes de voluntariat, així com als membres de les seves juntes directives, professionals que hi treballen, coordinadors i persones voluntàries.

Per més informació: https://web.sabadell.cat/oficinaentitats

Categories Entitats, Voluntariat, Entitats i Voluntariat, Participació ciutadana Tags Jornada de Voluntariat, Repensar per transformar