PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

14
Setembre
2021

Obertes les inscripcions al curs de Gestió Integral de Petites Associacions

Obertes les inscripcions al curs de Gestió Integral de Petites Associacions

L’Ajuntament de Sabadell organitza la quarta edició del curs de Gestió Integral de Petites d’Associacions. La formació està adreçada a membres d’entitats sense ànim de lucre de la ciutat, majors de 18 anys, que vulguin introduir-se, millorar i aprofundir en la gestió integral de l'entitat.

El curs es farà en format en línia, amb el 75% de la càrrega horària a la plataforma moodle. En aquest entorn es combinaran documents i presentacions corresponents als continguts teòrics del curs amb exercicis que potencien la diagnosi de com s’apliquen aquests continguts a l’entitat. Es faran 4 sessions en videoconferència a través de la plataforma zoom, els dies 21 i 28 de setembre i 5 i 19 d’octubre, de 18.30 a 19.30 h.

Els continguts que es tractaran seran els següents: obligacions associatives i documentals, obligacions econòmiques i fiscals i la gestió de les subvencions. Altres temes que s’abordaran són la gestió de persones i la de projectes.

L’acció formativa s’emmarca en el Pla de Formació per a Entitats i Persones Voluntàries de l’Oficina d’Entitats i Voluntariat i està reconegut dins el Pla de Formació del Voluntariat de Catalunya. A l’alumnat que superi el 75% d’assistència al curs se’ls lliurarà un diploma acreditatiu expedit per la Generalitat de Catalunya.

Les places són limitades i per accedir al curs cal fer inscripció prèvia, emplenant aquest formulari.

Més informació al web de l’Oficina d’Entitats i Voluntariat.