PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

11
Febrer
2020

Obertes les inscripcions per a un nou curs, en línia, d’iniciació al voluntariat

Obertes les inscripcions per a un nou curs, en línia, d’iniciació al voluntariat

Ja s’ha obert el termini d’inscripcions per accedir al curs d’iniciació al voluntariat, una formació en línia i gratuïta, adreçada a les entitats sense ànim de lucre. Aquesta serà la 24a edició del curs, una formació reconeguda dins del Pla de Formació 2020 de l’Ajuntament de Sabadell i en el Pla de Formació de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya.

Les sessions s’adrecen a totes les persones que estiguin interessades a fer voluntariat o començant a col·laborar de forma voluntària en alguna entitat sense ànim de lucre. Només cal tenir coneixements d’internet a nivell d’usuari. Les dates del curs, que té les places limitades, són del 9 de març al 3 d’abril.

A partir d’ara, totes les inscripcions a activitats formatives es poden fer per mitjà del web de l’Oficina d’Entitats i Voluntariat, complimentant un formulari. A més d’aquesta via, les inscripcions es poden tramitar per telèfon 93 745 31 84 i hi ha temps per fer-ho fins al 4 de març.

Com que es tracta d’un curs en línia, cal tenir coneixements d’informàtica a nivell d’usuari i disposar d’un pc o portàtil. Amb el mòbil no és possible seguir la dinàmica del curs. Per conèixer el contingut complet del curs es pot consultar aquesta pàgina.