PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

 

29
Octubre
2021

S’engega el procés per organitzar la Festa Major del 2022

S’hi pot apuntar qualsevol ciutadà interessat fins al 6 de novembre

S’engega el procés per organitzar la Festa Major del 2022

Sabadell engega de nou el procés participatiu per organitzar la propera Festa Major de la ciutat, la del 2022. Un procés, en què pot participar qualsevol persona a títol individual que tingui propostes generals de millora de la festa o aportacions concretes d’activitats o esdeveniments que puguin ser interessants per a tothom.

Les comissions en què és pot participar són: d’una banda, la de Programació. En aquesta comissió es tracten tots els aspectes relacionats amb les activitats concretes i els espais en què es porten a terme. També s’hi poden aportar aspectes nous o altres que potser caldria millorar.

D’altra banda, la comissió de Comunicació, que treballa els aspectes relacionats amb els elements de difusió de la festa i els elements decoratius o singulars que ens fan la festa present a tota la ciutadania. En aquestes comissions es poden fer propostes molt diverses que poden ajudar a fer la festa més present a tots els àmbits i racons de la ciutat.

Finalment, la Taula de Cultura Popular i Tradicional treballa els aspectes troncals de la festa relacionats amb la cultura popular catalana present a la festa i està formada per les entitats representants de les colles.

L’Ajuntament fa una crida a la participació de la ciutadania a aquestes comissions per tal que la Festa Major sigui més transversal i respongui a la voluntat actual dels diversos sectors de la ciutat.

Per inscriure-s’hi cal fer-ho mitjançant aquest web, fins al 6 de novembre.

Categories Processos participatius, Participació ciutadana Tags festa major, participació ciutadana, processos participatius