PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

19
Novembre
2020

Sabadell fa un escape room virtual del voluntariat adreçat als joves

El joc és gratuït, es posa en marxa aquest divendres i forma part de les activitats de la Tardor del Voluntariat

Sabadell fa un escape room virtual del voluntariat adreçat als joves

En el marc de les activitats de la Tardor del Voluntariat i fruit del gran èxit de participació que va tenir l’escape room en l’edició anterior entre el jovent dels diferents Espais Joves de la ciutat, enguany es dona continuïtat a aquesta activitat oferint el joc virtual “A la deriva”. El joc és gratuït i es posarà en marxa a partir d’aquest divendres, 20 de novembre.

L’objectiu d’aquesta activitat, ja disponible, és fomentar el voluntariat entre el jovent, per tal que identifiquin quins són els valors del voluntariat i coneguin que amb les accions dels voluntaris i les voluntàries s'està prestant un servei a un seguit de persones que ho necessiten i a la societat en general.

“A la deriva” està adreçat principalment al públic jove, tot i que hi pot participar qualsevol persona que tingui ganes de superar reptes i s’atreveixi a jugar-hi. 

Dinàmica del joc

Al joc es posa a prova el treball en equip, que és fonamental i indispensable per superar les diferents proves que es van plantejant, així com les capacitats i les habilitats necessàries dels i les participants per resoldre els enigmes que s’aniran trobant. En el decurs de l'activitat es donen a conèixer i s’identifiquen els valors que envolten a les persones voluntàries.

La temàtica del joc continua sent la mateixa que oferia l’escape room presencial i, per tant, versa sobre les migracions al mar Mediterrani. En un temps màxim de 50 minuts s’hauran de resoldre les diferents proves que es proposen amb l’objectiu de rescatar un grup de persones que es troben a la deriva al mig del mar. Per resoldre els enigmes caldrà passejar-se per un vaixell que rescata persones que creuen el Mediterrani per aconseguir arribar a Europa i s’haurà d’omplir una bateria de valors.

L’accés a l'escape room és lliure i s’aconsella que s’hi entri en grups de 4 jugadors. Durant un any estarà accessible des del web de l’Oficina d’Entitats i Voluntariat.