PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

 

21
Maig
2021

Sabadell posa en marxa diferents festes de barri, amb espectacles en espais tancats i aforaments controlats

Se n’organitzen als barris de la Creu Alta, Hostafrancs, la Creu de Barberà, Gràcia, Nostra Llar i les Termes, a més de la Concòrdia

Sabadell posa en marxa diferents festes de barri, amb espectacles en espais tancats i aforaments controlats

Comencen les festes de barri a diferents punts de Sabadell. Es tracta de poder assistir a espectacles diversos en espais tancats, amb els aforaments controlats i amb totes les mesures sanitàries i de seguretat, tal com estableix la normativa a causa de la pandèmia provocada per la COVID-19.

Aquest cap de setmana és el torn del barri de la Creu Alta, que organitzarà actes a l’Escola Creu Alta, a Cal Balsach, a l’Escola Samuntada i a Ca l’’Estruch, just després que el 14, 15 i 16 de maig hi hagués festa al barri de la Concòrdia.

Més endavant tocarà al barri d’Hostafrancs, el 2, 3 i 4 de juliol, i al barri de la Creu de Barberà, el 9, 10 i 11 de juliol. Més endavant, el 17, 18 i 19 de setembre, tindrà lloc la festa del barri de Gràcia i el 24, 25 i 26 de setembre, els espectacles es duran a terme als barris de Nostra Llar i de les Termes.

Aquests festivals d’espectacles substitueixen les festes majors que tradicionalment organitzen diferents barris de la ciutat i que en aquests moments no es poden organitzar com s’havia fet sempre, és a dir, a l’aire lliure i sense control aforaments.

Categories Districtes, Cultura i esport, Activitats culturals, Participació ciutadana Tags barris, DISTRICTES, festes majors