PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

30
abril
2019

Segona edició del curs de Gestió Integral de Petites Associacions

Les inscripcions ja estan obertes

Segona edició del curs de Gestió Integral de Petites Associacions

L’Ajuntament de Sabadell organitza una nova edició del curs gratuït de Gestió Integral de Petites d’Associacions. La formació, que es durà a terme els dies 9, 16, 23 i 30 de maig, està dirigida a persones professionals i responsables d'entitats, majors de 18 anys, que vulguin aprofundir en temes relacionats amb la gestió i la promoció de les entitats. L’acció formativa s’emmarca en el Pla de Formació per a Entitats i Persones Voluntàries de l’Oficina Municipal d’Entitats i Voluntariat.

Les sessions de treball es faran de 17 a 21 h al Casal Pere Quart (Rambla, 69) i proposen identificar i conèixer com s’ha de configurar cada entitat en funció de les necessitats o de les activitats que es duguin a terme. També es donaran a conèixer els requisits legals i fiscals de cada tipus d’entitat, les fonts de finançament que existeixen, com dur els comptes i com desenvolupar un pla de captació de fons. 

Altre temes que s’abordaran són la gestió de persones i projectes, així com la comunicació i el màrqueting.

La metodologia del curs combina la fonamentació teòrica com a marc referencial necessari per l’assoliment dels continguts i la pràctica d’exercicis amb dinàmiques per adquirir les habilitats i destreses requerides.

El curs està reconegut dins del Pla de Formació del Voluntariat de Catalunya. Als alumnes que superin el 85% d’assistència al curs se’ls lliurarà un diploma acreditatiu expedit per la Generalitat de Catalunya.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer per telèfon al 93 745 31 84 (de 9 a 14h) o bé per correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  L’aforament és limitat