PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

 

23
Maig
2023

Taller adreçat a entitats per aprendre a elaborar la memòria de l’entitat

Taller adreçat a entitats per aprendre a elaborar la memòria de l’entitat

El proper mes de juny s’impartirà el taller “Com fer la memòria de l’entitat”, adreçat a professionals i membres de les juntes directives de les entitats de la ciutat.

La sessió tindrà lloc el dimecres 7 de juny, entre les 17 h i les 21 h al Casal Pere Quart. Tot i que la formació és gratuïta, cal tramitar la inscripció prèvia complimentant aquest formulari.

Aquest taller, impartit per “CAE, formació i serveis socioculturals”, permetrà a les entitats millorar el contingut i determinar el format més adequat per a la seva memòria.

L’acció formativa tractarà els següents continguts: la memòria, per què, per a què i per a qui, què hi ha d’haver, com fer-la agradable i original, s’analitzaran diferents memòries i es proporcionaran recursos que ajudaran a les entitats a estructurar i redactar la seva memòria. A més, durant la sessió es combinaran exposicions teòriques i exemples i casos pràctics, per tal de veure l’aplicació dels continguts teòrics.

Aquesta formació està reconeguda al Pla de Formació de l’Associacionisme i el Voluntariat de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària de la Generalitat de Catalunya.

Més informació: web.sabadell.cat/oficinaentitats

Categories Entitats, Entitats i Voluntariat Tags Oficina entitats i voluntariat, pla de formació entitats