PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

 

13
Desembre
2019

Taller de creació de materials atractius de formació i difusió

Taller en línia adreçat a membres d’entitats, persones voluntàries i professionals

Taller de creació de materials atractius de formació i difusió

L’Oficina d’Entitats i Voluntariat encara la recta final del Pla de Formació 2019, amb la darrera acció formativa d’aquest any. Aquests dies s’està duent a terme, amb gran èxit de participació, el taller en línia “Creació de materials atractius de formació i difusió”, que va començar el 12 de desembre i s’allarga fins al dia 23.

El curs ha cobert les 25 places ofertes i han quedat persones en llista d’espera. Aquest, amb tota probabilitat, serà un dels cursos que s’ofereixen en el Pla de Formació 2020.

L’objectiu principal d’aquest curs és conèixer diferents aplicacions de composició i maquetació, retoc d’imatges i bancs de recursos per fer que els materials i les campanyes de comunicació de les entitats siguin més atractives.

Els continguts d’aquest taller inclouen formació en els principis clau de comunicació i periodisme digital, aplicacions per crear vídeos i música i sons.

Enguany, al Pla de Formació 2019, s’han ofert més d’una vintena de cursos i tallers, que han ajudat les entitats a aconseguir més autonomia i coneixement de les obligacions en matèria fiscal, laboral, de màrqueting, sobre gestió integral d’associacions i/o de voluntariat... Tots els cursos i tallers han estat gratuïts.

Categories Voluntariat, Participació ciutadana Tags Entitats, formació