PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

 

12
abril
2019

Taller per introduir la perspectiva de gènere en el funcionament de les entitats

El dijous 2 de maig, a l’Aula d’Esplai del Vallès

Taller per introduir la perspectiva de gènere en el funcionament de les entitats

Com incorporar la perspectiva de gènere en el funcionament de les entitats i associacions és el  principal objectiu del taller que es durà a terme el 2 de maig de 18 a 21 h, a l’Aula d’Esplai del Vallès, organitzat per l’Ajuntament de Sabadell. Adreçat a persones professionals, voluntàries i membres d’entitats, el taller també servirà perquè reflexionin sobre les desigualtats de gènere en la vida quotidiana i intercanviïn bones pràctiques.

La formació es realitzarà en una sola sessió de 3 hores, en el transcurs de la qual les persones participants abordaran mesures de perspectiva de gènere, observaran el context, els plans d’igualtat o l’apoderament de les dones de la seva entitat, entre d’altres qüestions. Oferirà, també, eines pràctiques i indicadors perquè les organitzacions avaluïn i apliquin l’equitat de gènere en el seu funcionament i gestió.

Apostes formatives al 2019

Aquest any l’oferta formativa s’ha duplicat i una de les novetats destacades és, precisament, la incorporació de dos tallers per ajudar les entitats a realitzar accions enfocades al canvi amb perspectiva de gènere. La primera edició serà al mes de maig i la segona està prevista per mitjans del mes d’octubre.

Els cursos són gratuïts i les places són limitades. Inscripcions al 93 745 31 84 o als correus Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Més informació

Categories Entitats, Voluntariat, Participació ciutadana Tags entitats, gènere, participació ciutadana, voluntariat