PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

 

19
Juny
2018

Tres propostes de l’Ajuntament de Sabadell, incloses en el Banc de Bones Pràctiques de Governs Locals de Catalunya

Les concedeixen la Federació de Municipis de Catalunya i la Fundació Carles Pi i Sunyer

Tres propostes de l’Ajuntament de Sabadell, incloses en el Banc de Bones Pràctiques de Governs Locals de Catalunya

Tres projectes de l’Ajuntament de Sabadell es troben inclosos en el Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals de Catalunya (BBP), servei impulsat per la Fundació Carles Pi i Sunyer d’Estudis Autonòmics i Locals i la Federació de Municipis de Catalunya i els ajuntaments de més de cinc mil habitants de Catalunya, que identifica i difon experiències innovadores de govern i gestió municipal.

Es tracta dEls nois i noies tenen la paraula. Participació infantil i juvenil a Sabadell, que s’hi ha inclòs com a Pràctica Significativa. També El fanalet dels Reis d'Orient. Renovació de la Cavalcada de Reis amb participació dels infants, també com a Pràctica Significativa. I, finalment, Construint Ciutat 2018. Pressupostos participatius gestionats per les entitats, inclosa com a Bona Pràctica.

En incloure-les al Banc, el jurat ha valorat que aquestes experiències representen una aportació innovadora i de qualitat i poden servir de referència per a altres ajuntaments o entitats locals. Per tant, des del BBP animen a difondre i promoure les tres activitats, per tal de facilitar el coneixement d’aquestes experiències. A més, encoratgen el consistori a continuar participant amb noves propostes per tal que siguin una font d’inspiració per millorar les tasques municipals

La Fundació Carles Pi i Sunyer és un espai d'estudi, recerca i promoció del coneixement sobre l'àmbit del govern local i les comunitats autònomes. Amb l'objectiu de fer aportacions acadèmiques importants, combina el treball d'investigació intern amb encàrrecs de recerca externa a persones procedents de les diverses disciplines de les ciències socials.

Categories Ajuntament, Cultura i esport, Educació, Participació ciutadana Tags ajuntament, Banc de Bones Pràctiques, cultura, educació, participació ciutadana