PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

02
Maig
2019

Un nou web municipal recull els serveis i recursos que es poden trobar a cada districte

Un nou web municipal recull els serveis i recursos que es poden trobar a cada districte

El nou web dels districtes de Sabadell ofereix des d’avui informació sobre els serveis i recursos que es poden trobar a cada un dels districtes de la ciutat. L’objectiu es posar a disposició de la població tots els recursos que té a l’abast en el seu entorn més proper i, alhora, accedir fàcilment a les novetats que s’hi produeixen.

El web dels districtes està organitzat per accedir de forma ràpida i ordenada a la informació. Està encapçalat per un buscador on la persona usuària, introduint el carrer i número del seu domicili, podrà saber a quin districte, sector i barri viu. A més, tindrà l’opció de veure quins són i quina és la ubicació dels serveis que té a disposició. Si ja coneix el seu districte, podrà accedir directament als serveis des d’un mapa interactiu.

L’apartat dels serveis permet conèixer i obtenir informació dels recursos propers, com ara les oficines d’atenció ciutadana, centres cívics, biblioteques, equipaments esportius, mercats, centres d’atenció primària, serveis socials bàsics, equipaments de gents gran, equipaments juvenils i els centres educatius. També proporciona informació sobre la Regidoria del districte  i dades bàsiques de superfície i habitants. Per últim, relaciona les entitats ciutadanes que hi tenen la seva seu.

El nou web inclou un apartat de notícies relacionades amb el territori, un apartat de destacats on hi consten avisos, afectacions de trànsit i altres informacions d’interès. També s’hi pot accedir a la consulta dels butlletins municipals Hola barris.