PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

 

29
Gener
2019

Una trentena d’entitats participen al taller sobre captació de fons de finançament

El curs forma part del Pla de Formació d’Entitats

Una trentena d’entitats participen al taller sobre captació de fons de finançament

L’Ajuntament de Sabadell ha ofert una nova formació adreçada a les entitats del municipi. L’objectiu del taller, que va tenir lloc el passat dilluns 28 de gener, ha estat dotar a les persones assistents, de recursos i eines en l’àmbit de la captació de fons en el sector no lucratiu.

En el transcurs del taller s’ha informat de les diverses formes de captar fons i s’ha analitzat la situació de les entitats i les seves fonts de finançament. Així mateix, s’ha parlat dels ingressos propis a través de donacions, vendes o marxandatge i del finançament públic a través de subvencions, relacionant aquest concepte amb les obligacions legals corresponents.

Altres aspectes que s’han abordat han estat la creació d’un pla de captació de fons, diferents tècniques i canals de captació, campanyes virals i les tendències del futur, com ara el micromecenatge.

Atesa l’alta participació que ha tingut el taller, des de l’Oficina d’Entitats i Voluntariat s’ha obert una llista d’espera de cara a l’organització d’una segona edició.

En paraules de la regidora de Participació Ciutadana, Glòria Rubio,

el Pla de Formació d’Entitats d’aquest any es presentarà el proper mes de febrer i respon a la voluntat de l’Ajuntament d’enfortir el teixit associatiu de la ciutat.

Aquest ha estat el primer taller que s’ha impartit dins del Pla Municipal de Formació d’Entitats de Sabadell 2019.

Categories Entitats, Participació ciutadana Tags participacio