PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

 

14
Febrer
2018

Una trentena de persones participen al curs gratuït d’iniciació a la comptabilitat per a entitats

L'acció forma part del pla de formació d'entitats

Una trentena de persones participen al curs gratuït d’iniciació a la comptabilitat per a entitats

Una trentena de persones de diverses entitats de la ciutat han participat en un curs que tenia per objectiu introduir i capacitar les associacions en la comptabilitat bàsica i les seves obligacions.

El taller, de 4 hores de durada i organitzat per l’Ajuntament, estava adreçat a persones professionals i membres d’entitats sense ànim de lucre, majors de 18 anys, que volien conèixer les obligacions comptables de les entitats.

D’aquesta manera, els assistents han aprés conceptes teòrics, com per exemple com fer un pla de tresoreria, un model de liquidació, una justificació d’una subvenció o una memòria anual. També han fet exercicis pràctics amb l’objectiu de maximitzar les seves potencialitats i coneixements i l’arrelament de les seves entitats.

Atesa la bona acollida d’aquest curs entre les associacions de la ciutat, s’ha previst fer una segona sessió el proper mes de març per aquelles persones interessades i que van quedar en llista d’espera.

Aquest taller s’emmarca dins del pla de formació d’entitats de Sabadell, que es presentarà properament amb tots els cursos previstos per al 2018 en matèria de formació i gestió de les entitats.

Categories Entitats, Participació ciutadana Tags Comptabilitat, Entitats, Formació, Pla de Formació d'Entitats