PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

11
Març
2020

Coronavirus: Actualització de la informació i accions municipals relacionades amb el COVID-19

Coronavirus: Actualització de la informació i accions municipals relacionades amb el COVID-19

Avui s’ha reunit la Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Sabadell de manera extraordinària per informar sobre les novetats al voltant del coronavirus i sobre les mesures i protocols que s’han posat en marxa a nivell municipal.

A més, seguint les recomanacions de la Generalitat, que ha passat de fase de prealerta a alerta, s’han anul·lats tots el actes previstos amb gent gran, que és un dels col·lectius de risc. També s’està estudiant si caldrà anul·lar altres actes previstos per seguir en tot moment les indicacions de la Conselleria de Salut.

Així mateix, s’ha decidit ajornar fins al juny la Fira de l’Ocupació, que s’havia de celebrar a l’abril a la Fira Sabadell. Un altre dels esdeveniments ajornats serà A Sabadell som clicks, que passa del maig al desembre.

D’altra banda, l’Ajuntament de Sabadell ha enviat recomanacions a les entitats de la ciutat. En aquest sentit, se’ls ha recordat el consells de reduir actes i reunions a aquells estrictament necessaris. Igualment se’ls ha demanat que actuïn amb la màxima prudència i responsabilitat respecte de l’organització d’esdeveniments i trobades.

A nivell organitzatiu, l’Ajuntament ha recomanat a tots els departaments limitar al màxim les reunions presencials, substituint-les per correus electrònics i trucades múltiples sempre que sigui possible.

Categories Ajuntament, coronavirus, Govern, Salut Tags Consell de Salut, coronavirus, Covid-19