PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

08
abril
2020

COVID-19: La 67a Festa de l’Esport s’ajorna a l’espera d’una nova data

Passat l’estiu es decidirà calendari i format

COVID-19: La 67a Festa de l’Esport s’ajorna a l’espera d’una nova data

L’Ajuntament de Sabadell ha decidit ajornar la 67a edició de la Festa de l’Esport Sabadellenc, que s’havia de celebrar entre l’1 i 7 de juny, i tot el programa d’activitats que es tenien previstes fer durant tota aquella setmana.  La situació de salut pública que ha provocat la pandèmia del covid-19 ha obligat a prendre aquesta decisió.

Passat l’estiu s’estudiarà la possibilitat de trobar un nou encaix en el calendari que s’adapti a la nova situació, tant pel que fa al programa d’activitats inicialment plantejat com al possible format de la festa. Caldrà tenint present també la programació d’esdeveniments de la ciutat de tota mena, que està quedant afectat.

Un dels punts més esperats de la Festa de l’Esport és l’elecció de l’entitat i l’esportista més destacades de l’any anterior. Amb el parèntesi dels anys 1951 i 1952,  aquesta efemèride s’ha vingut celebrant ininterrompudament des de l’any 1950. Els darrers premiats van ser la waterpolista del CN Sabadell, Maica García, i el Club de Tennis Sabadell.

Just abans de la situació d’emergència causada pel coronavirus, el Jurat de la Festa ja havia escollit a les 10 entitats i 10 esportistes finalistes per optar al guardó dels millors del passat any, amb la previsió de celebrar l’acte de lliurament dels premis el divendres 5 de juny. En aquesta convocatòria s’havien presentat 36 candidatures d’esportistes i 21 d’entitats.

La 67a Festa de l’Esport estava  vertebrada en 4 eixos que donaven contingut al programa: Laboratori d’idees de l’Esport de Sabadell; Actes de reconeixement d’esportistes i entitats; Fira d’entitats esportives i una Setmana Esportiva amb diferents activitats.

D’altra banda, i també en el marc de les mesures que ha pres l’Ajuntament relacionades amb el Covid-19, les activitats esportives municipals també van quedar suspeses fins a nou avís. L’aturada, efectiva des de mitjan març afecta els programes d’Activitats Físiques per a Adults i per a Gent Gran; el de natació Els Primers a l’Aigua; Esport als Barris; les Passejades de Gent Gran; els Jocs Esportius Escolars i les Lligues de Lleure.

Categories Ajuntament, coronavirus, Govern, Esports, Salut Tags coronavirus, Covid-19, Festa de l'Esport