PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

26
Maig
2023

Dispositiu especial d’eleccions municipals per al 28 de maig

Dispositiu especial d’eleccions municipals per al 28 de maig

L’Ajuntament ha organitzat un dispositiu especial per a la jornada de les Eleccions Municipals, aquest diumenge 28 de maig, que comptarà amb una oficina de coordinació electoral per donar suport als membres de les meses electorals i fer el seguiment de la jornada electoral.

Aquesta oficina comptarà amb un centre d’atenció a l’electorat, on s’atendran les consultes de la ciutadania sobre el cens electoral i la ubicació dels col·legis electorals. El número de telèfon per atendre aquestes consultes és el 93 745 31 73, de 8 a 20 h. 

Desplaçament de persones amb dificultats de mobilitat

Com ja és habitual, el consistori ha gestionat la contractació d’un servei de transport gratuït que permetrà traslladar als col·legis electorals persones amb dificultats de mobilitat. Les persones que necessitin aquest servei l’hauran de sol·licitar el mateix diumenge dia 28 de maig trucant al telèfon 661 831 626, en horari de 9  a 19 h.

Informació al telèfon mòbil i a la xarxa 

El desenvolupament de la jornada electoral, els resultats i altres dades d’interès (avanços, consulta de col·legi i mesa electoral) es podran consultar al web municipal: https://web.sabadell.cat/eleccions-municipals

Els resultat es podran consultar a partir de les 20h al web:  http://ca.sabadell.cat/ResultatsMunicipals2023/pagines/participacions.htm?pparticipacio=0 i des del mòbil:  https://sal.sabadell.cat/eleccions/resultats?districte=Sabadell