PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

07
Maig
2021

El Banc de Bones Pràctiques Local escull cinc iniciatives de Sabadell per respondre als efectes de la COVID-19

L’organisme considera aquestes accions innovadores i d’utilitat per a altres ajuntaments o entitats locals

El Banc de Bones Pràctiques Local escull cinc iniciatives de Sabadell per respondre als efectes de la COVID-19

El Banc de Bones Pràctiques Locals ha triat cinc iniciatives dutes a terme a Sabadell que es van engegar l’any passat per contrarestar els efectes derivats de la pandèmia de la COVID-19. Aquest servei, que identifica i difon experiències innovadores dels governs locals, considera que els projectes distingits poden servir de referència i utilitat a altres ajuntaments i entitats locals.

El Banc de Bones Pràctiques ha estat cercant i avaluant durant els darrers mesos actuacions municipals que hagin respost de forma àgil i eficient als reptes de la pandèmia de la COVID-19. En aquest context, ha decidit incloure com a bones pràctiques les següents experiències impulsades per l’Ajuntament de Sabadell:

El Banc de Bones Pràctiques dels governs locals és un servei que identifica i difon experiències innovadores de govern i gestió municipal. El seu objectiu fonamental és promoure la millora i la innovació per mitjà de la difusió d'experiències, seguint una metodologia comuna, la reflexió i l'intercanvi de coneixement sobre polítiques locals.

El servei es fonamenta en el treball en xarxa entre els ajuntaments de més de cinc mil habitants, la Federació de Municipis de Catalunya, la Fundació Carles Pi i Sunyer d'estudis autonòmics i locals –impulsor inicial del Banc– i els experts dels diferents àmbits de polítiques públiques.

Més informació

Categories Ajuntament, Educació, Participació ciutadana, Salut Tags cicles de vida