PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

03
Març
2015

El Ple ha aprovat la concessió de les Medalles d’Honor de Sabadell a 10 persones i entitats

Aquesta tarda el Ple Municipal ha aprovat la concessió de les 10 Medalles d’Honor de Sabadell. Enguany es proposa atorgar les distincions a Maria Teresa Relat Tarrats, Teodoro Montero Rodríguez, Francisco Morales Sánchez, l’Associació Juvenil Esquitx, l’Escola Teresa Claramunt, Associació Salut Mental Sabadell, Col·lectiu de dones del Casal d’Avis de Poblenou de la Salut, Antonio Trives Manresa, Mossèn Joan Nonell i Renom i Alfonso Domínguez Palomo, expresident del Centro Cultural Andaluz Hermandad Romera Virgen de Gracia. En tots els casos la medalla és un reconeixement per una tasca rellevant al conjunt de Sabadell o a un barri en concret, o per haver-se destacat en l’àmbit del moviment veïnal o de l’associacionisme. Aquest punt s’ha aprovat per unanimitat.

Seguint l’establert pel Reglament de Protocol i Cerimonial de l’Ajuntament de Sabadell, set de les medalles són a proposta dels diferents Consells de Districte de la ciutat, mentre que les tres restants les proposa la Junta de Portaveus de l’Ajuntament.

Les propostes són:

- Districte 1: Medalla d'Honor de Sabadell a Maria Teresa Relat Tarrats per la seva trajectòria de compromís en estendre els valors cívics i morals en les múltiples associacions on ha participat i que, encara ara, amb la seva experiència, aporta en totes les organitzacions i cercles on col·labora..

- Districte 2: Medalla d'Honor de Sabadell a Teodoro Montero Rodríguez per la seva trajectòria en la defensa dels drets i reivindicacions veïnals per a la millora del barri de Can Puiggener.

- Districte 3: Medalla d'Honor de Sabadell a Francisco Morales Sánchez per la seva trajectòria en la lluita per la millora de les condicions de vida a la ciutat i per la defensa dels drets i reivindicacions veïnals al barri de Ca n'Oriac.

- Districte 4: Medalla d'Honor de Sabadell a l’Associació Juvenil Esquitx de Sabadell pel seu treball en l'educació en el lleure i la integració social dels infants i joves del barri de Can Rull des de fa 25 anys.

- Districte 5: Medalla d'Honor de Sabadell a l‘Escola Teresa Claramunt per la seva tasca educativa al barri de Gràcia i per haver esdevingut un model d’entesa dels equips professionals que provenien de les dues escoles, Narcisa Freixes i Riu-Sec, que es van fusionar, coincidint en la defensa de la dignitat de l'escola pública i en la voluntat de millora del barri.

- Districte 6: Medalla d'Honor de Sabadell a l’Associació Salut Mental Sabadell per la tasca de millora de la qualitat de vida de les persones amb trastorn mental i de les seves famílies, per la lluita contra l’estigma de les malalties mentals i pel treball del Club Social “Xamba” en el desenvolupament d’activitats d’oci i culturals.

- Districte 7: Medalla d'Honor de Sabadell al Col·lectiu de dones del Casal d’Avis de Poblenou de la Salut per la seva implicació en la vida social del barri de Poblenou, el benestar de la seva gent gran i del veïnatge.

Pel que fa a les 3 propostes de la Junta de Portaveus, són concedir la Medalla d’Honor de Sabadell a:

- Antonio Trives Manresa, per la seva tasca desenvolupada al llarg de molts anys a la nostra ciutat.

- Mossèn Joan Nonell i Renom, per la seva activitat i dedicació a la tasca social i cultural des de la Parròquia de la Puríssima Concepció.

- Alfonso Domínguez Palomo, expresident del Centro Cultural Andaluz Hermandad Romera Virgen de Gracia, per la seva tasca desenvolupada a la nostra ciutat.