PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

11
Gener
2023

Ple Municipal del mes de gener

El Ple del mes de desembre celebrat el dia 10 va tractar i aprovar durant la part resolutiva els següents punts:

  • Dació de compte de l'informe de la Intervenció General IGAS/116/2022, de 21 de novembre, relatiu al subministrament de la informació periòdica sobre l'execució dels pressupostos i els moviments de la tresoreria corresponent al tercer trimestre de l'any 2022.
  • Dació de compte de l'informe de la Intervenció General IGAS/111/2022, de 2 de novembre, relatiu al subministrament d'informació al Ministeri d'Hisenda i Funció Pública sobre l'avaluació dels objectius de la Llei orgànica 2/2012, de 27 d'abril, d'estabilitat pressupostària i sostenibilitat financera, corresponent al tercer trimestre de l'any 2022 .
  • Aprovació de la justificació de la subvenció directa de caràcter nominatiu concedida a l'Associació Amical de Mauthausen, per a l'execució del projecte "Xarxa de Memòria i Prevenció del Feixisme Mai Més" durant l'any 2021.
  • Verificació del Text refós de la Modificació puntual del Pla general municipal d'ordenació de Sabadell per a la regulació dels usos recreatiu i habitatge d'ús turístic. (MPG-127)
  • Resolució d'al·legacions i aprovació provisional de la Modificació puntual del Pla general municipal d'ordenació del connector verd Castell de Can Feu- Centre (MPG-129)
  • Adjudicació de la concessió de domini públic per a la utilització privativa de les finques públiques de regadiu de l'Ajuntament de Sabadell.

A la part deliberativa i de control, el Ple va aprovar per unanimitat una moció de l'Associació de Veïns Centre Mercat, perquè l'Ajuntament elabori un pla de mesures per fer compatible les activitats dels locals d'oci nocturn i de restauració del centre de la ciutat amb el dret al descans dels veïns i veïnes. Moció

D’altra banda, el Ple va aprovar una moció del grup municipal de Junts per Sabadell, sobre les ocupacions conflictives i delinqüencials. Es va aprovar amb els vots favorables dels grups de Junts per Sabadell, el grup Socialista i el grup de Ciutadans. El grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya i la regidora Marta Morell es van abstenir i el grup municipal de la Crida per Sabadell va votar en contra. Moció

Categories Ajuntament Tags Ple, Ple municipal