PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

25
Febrer
2021

Sabadell formalitza la candidatura per esdevenir Capital de la Cultura Catalana el 2024

Sabadell formalitza la candidatura per esdevenir Capital de la Cultura Catalana el 2024

Avui l’Ajuntament ha formalitzat la sol·licitud a l’Associació Capital de la Cultura Catalana amb què Sabadell es presenta com a candidat a esdevenir  l’any 2024 ciutat Capital de la Cultura Catalana.

Aquest dossier és el tercer dels requisits necessaris per optar a la capitalitat. Els altres dos –l’aprovació de la iniciativa per unanimitat al Ple municipal i que cap altre municipi del mateix àmbit geogràfic hagi estat capital en les darreres edicions– ja s’havien presentat.

El dossier de la candidatura inclou una explicació del municipi, la seva organització, les relacions exteriors i un diagnòstic de la realitat cultural, com també una proposta organitzativa i d’activitats.

Per elaborar-lo, s’ha comptat amb la col·laboració d’entitats i agents del sector de la cultura a la ciutat. A partir d’aquest moment, s’estructuraran unes comissions de treball per sectors: Arts escèniques (música, teatre, dansa i circ), Arts Visuals i Plàstiques, Cultura Popular i Tradicional, Pensament i Literatura, Ciència i Coneixement, Museus i Patrimoni i Audiovisual.