PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

08
Maig
2019

L’Ajuntament reposarà 15.229 m de cablejat d’enllumenat públic robat i instal·larà un sistema antirobatori

El consistori hi destina 191.357 euros i el termini d’execució de l’actuació és de tres mesos

L’Ajuntament reposarà 15.229 m de cablejat d’enllumenat públic robat i instal·larà un sistema antirobatori

L’Ajuntament ha adjudicat a l’empresa Aluvisa el contracte per tornar a posar els cables de l’enllumenat públic de Sabadell que en algun moment o altre ha estat robat. Així, es destinen 191.357 euros a tornar a posar 15.229 metres de cable a diferents trams de carrers i espais públics de la ciutat.

A més, amb la mateixa adjudicació s’incorpora un nou sistema antirobatori en els quadres elèctrics, amb l’objectiu de dificultar molt més l’extracció del cable, cosa que a partir d’ara serà més improbable.

Els quadres de comandament que incorporaran el nou sistema donen servei als carrers o espais públics següents: camí de Can Quadres, camí del Molí de l'Amat, barranc de Can Jonqueres, pl .de Malniu, riu Ripoll, c. de Can Roqueta, c. de Can Manent, c. dels Corrals Nous, c. de Can Moragues, c. de Can Mimó, c. de Sarajevo, camí de Torre-romeu, c. de Malta, c. d'Hongria, rda. de Jean Monnet, parc de Can Gambús, Pista Coberta de Catalunya, parc de la Clota (entre camí del Molí de l'Amat i la rda. de Maria Gispert) i l’enllumenat exterior del Centre Cívic de Torre-romeu

En tots el quadres en què sigui possible també s’hi instal·laran alarmes que avisaran la Policia Municipal si hi ha cap intent de robatori.

El termini d’execució de tots aquests treballs és de tres mesos.