PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

02
Agost
2019

La plaça de Navacerrada s’obre a la ciutadania després del seu procés d’ampliació i millora

La plaça de Navacerrada s’obre a la ciutadania després del seu procés d’ampliació i millora

Els veïns i veïnes ja poden accedir a la plaça de Navacerrada després del procés de transformació d’aquest espai de la zona nord de la ciutat. Amb els treballs de remodelació, s’ha ampliat la plaça i s’ha pacificat el trànsit rodat a l’entorn, tot donant preferència als vianants per tal que puguin gaudir amb seguretat del nou espai. El projecte, amb un pressupost superior als 300.000 euros, es va consensuar amb els veïns i veïnes en el marc de l’Àgora Nord i la Comissió Parc del Nord.

Avui, ha visitat el nou espai l’alcalde accidental, Pol Gibert, acompanyat per la regidora de Desenvolupament Urbà, Mar Molina. Tal com ha explicat Gibert,

aquesta és una de les diferents visites que els representants del Govern municipal estem fent al territori aquests dies per comprovar en primera persona les actuacions que s’estan portant a terme a l’espai públic.

Sobre la plaça, Gibert ha destacat

la importància que amb el projecte, els veïns i veïnes puguin gaudir d’un espai més ampli i renovat on poder trobar-se o fer-hi activitats.

Amb les obres, s’ha eliminat el tram del carrer de Moncayo que partia en dos la plaça, amb la qual cosa l’espai s’ha ampliat i s’ha deixat a un únic nivell. Així mateix, la ronda de Navacerrada ha passat al mateix nivell de la plaça i s’ha eliminat un sentit de circulació.

La nova plaça compta amb dos espais diferenciats: un d’obert sense arbres per poder fer-hi activitats que serveix, a més, d’accés als habitatges del carrer del Moncayo i un segon, a tocar la ronda de Navacerrada, on s’han ubicat nous arbres i bancs.