PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Què és el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible?

El Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) és l'instrument de planificació on es defineixen les línies d’actuació que han de governar la mobilitat urbana de Sabadell els propers anys. El procés de redacció permet repensar el pla existent i els eixos principals d'actuació per millorar la mobilitat del futur de la ciutat.

El proper Pla de Mobilitat Urbana (2023-2028) farà especial incidència en treballar en el canvi de model de mobilitat que segueix en la línia del PMU vigent (2009-2016) pel què fa a les principals fites: increment de la mobilitat a peu, generant espais segurs i confortables pels vianants, i dels modes sostenibles (en bicicleta i transport públic), alhora que proposarà la racionalització de l'ús i presència dels transport privat a motor (cotxes i motocicletes), no només per la contaminació ambiental i els conseqüents problemes de salut, sinó també per l'alta accidentalitat i l'ocupació de l'espai públic i els perjudicis sobre la ciutadania que generen.

Banner Decidim PMUS

 

Coneix i participa en el Pla de Mobilitat de Sabadell 2023 - 2028 : 

 

 Revisant la mobilitat

La revisió del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible ens ha de fixar l’estratègia pel període 2023-2028.

        Definint l'estratègia de futur

El Pla de Mobilitat planificarà de manera integrada les diferents xarxes que conformen el sistema de desplaçaments i transport del municipi.

    

Participant en un procés obert a tota la ciutadania

Les idees i suggeriments dels ciutadans i ciutadanes de Sabadell es recolliran a través d’enquestes i processos de participació.

    

Fent una ciutat per a tothom

Cal planificar una mobilitat més segura i amb l’accessibilitat més universal. Ens cal una mobilitat més sostenible i amb unes externalitats menors.

Notícies PMUS