PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
           

SOROLL

Sensibilització soroll

SETMANA SENSE SOROLLS.

imatge sensibilitzacioSoroll

La Setmana Sense Sorolls promou iniciatives en el marc de la prevenció de la contaminació acústica, Coordinada per la Generalitat de Catalunya. Inclou activitats de caràcter públic i privat com ara la sensibilització i l’educació ambiental, visibilització de les eines de gestió i control i impuls de la col·laboració entre administracions.Sota el lema ‘Silenciem el soroll!’, per exemple, la #SSS2019 a Sabadell va tenir com a objectiu posar en valor totes aquelles actuacions i/o accions que permeten millorar la qualitat acústica del nostre entorn. Més informació.

SENSIBILITZACIÓ ACÚSTICA EN EDUCACIÓ FORMAL: CIUTAT I ESCOLA.

ciutatiescolaEn el marc del programa Ciutat i Escola per educació formal (de 0 a 18 anys), s’ofereixen als centres educatius les següents activitats sobre la contaminació acústica:

CONGRÉS D'ACÚSTICA DE CATALUNYA.

acusticat congres acustica catalunyaSabadell participa de la coorganització del Congrés d’Acústica de Catalunya, celebrat bianualment. És un espai de debat, reflexió, resolució de reptes i dilemes acústics per avançar en la qualitat ambiental de la nostra societat. La primera edició va tenir lloc a Sabadell el 2016, la segona edició a Terrassa el 2018, i la tercera edició es planifica per al 14-15 d'octubre de 2020 a Sant Cugat del Vallès.