PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

13
Novembre
2014

La Fundació Main de Sabadell coorganitza la Gala Dia Mundial de la Infància

La XV Gala Dia Mundial de la Infància, organitzada per la Fundación SOS i la Fundació Main, és un esdeveniment solidari que cada any aplega un munt de famílies, artistes i personalitats, units en favor dels drets de la infància. Aquest any es celebra el proper dia 15 de novembre al Palau de Congressos de Catalunya. L’esdeveniment compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, l’Ajuntament de Sabadell, la Diputació de Barcelona, la Fundació La Caixa i El Periódico. L’acte comptarà amb la presència de Joan Carles Sánchez, alcalde de Sabadell, conjuntament amb els representants de les diverses institucions col·laboradores.

Categories: Cooperació, Drets Civils i Gènere, Infància

13
Novembre
2014

El servei municipal Sabadell Mediació edita una guia per afrontar les molèsties que ocasionen els sorolls de veïnatge i millorar la convivència ciutadana

La guia Sorolls veïnals? Parlem-ne! és el segon número de la col·lecció “Guies de mediació”, publicades pel servei municipal, Sabadell Mediació amb l’objectiu de divulgar la mediació i facilitar idees i suggeriments per la gestió pacífica dels conflictes i la millora de la convivència.

Categories: Servei de Mediació, Drets de la ciutadania

12
Novembre
2014

El passeig de la Plaça Major viurà un cap de setmana intens per celebrar la seva reobertura

Les activitats s’han organitzat comptant amb la col·laboració d’un gran nombre d’entitats de la ciutat i de manera coordinada amb els comerciants de la zona.

El proper cap de setmana el passeig de la Plaça Major celebrarà la seva reobertura amb un conjunt d’activitats lúdiques adreçades a tota la família. L’objectiu és dinamitzar tot l’àmbit com a centre neuràlgic de ciutat i posar en valor la finalització dels treballs de la segona fase d’urbanització del passeig de la Plaça Major.

Categories: Espai públic , Urbanisme i Habitatge

12
Novembre
2014

Prop del 80% de les llars i empreses de Sabadell ja tenen fibra òptica

La implantació de la fibra òptica situa Sabadell entre les 20 primeres ciutats espanyoles que presten aquest servei a un major nombre de ciutadans i ciutadanes

Sabadell treballa fermament per impulsar el desplegament de fibra òptica amb l'objectiu de dotar d'aquesta tecnologia tota la ciutat. En aquests moments el 77% de les llars i empreses de Sabadell ja disposen de fibra òptica, la qual cosa situa la ciutat entre les 20 primeres de l’Estat on el desplegament de fibra òptica arriba a un major nombre de població.

Categories: Economia i treball, Innovació

11
Novembre
2014

La "1a Sabadell Tattoo Convention" reunirà professionals del tatuatge de 13 països a la Fira Sabadell el proper cap de setmana

La "1a Sabadell Tatto Convention" arriba a la Fira Sabadell (entrada pl. de la Sardana, 7). Els dies 14, 15 i 16 de novembre reunirà professionals del tatuatge i es presentaran les noves tendències del sector al recinte firal de la ciutat. En aquesta primera edició hi ha confirmada la participació de tatuadors professionals del Brasil, Colòmbia, Mèxic, Argentina, Perú, Polinèsia, Suïssa, Noruega, Itàlia, França, Portugal i Andorra al costat dels principals representants d'aquest art a Espanya, que exerciran d'amfitrions. La convenció també comptarà amb la presència destacada de Joker Boy, un artista amb carisma a Europa arribat directament des de Suïssa.

Categories: Fira Sabadell, Economia i treball

<<  1086 1087 1088 1089 1090 [10911092 1093 1094 1095  >>