PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

06
Novembre
2017

L’exposició sobre el 25è aniversari del parc de Catalunya comença un viatge per diferents barris

Entre novembre i desembre es podrà visitar a la Creu de Barberà i a Torre-romeu

L’exposició sobre el 25è aniversari del parc de Catalunya comença un viatge per diferents barris

L’exposició “25 anys del parc de Catalunya i la xarxa de parcs urbans de la ciutat”, que es va estar al Casal Pere Quart durant el mes de setembre, comença un viatge per acostar-la a diferents barris de la ciutat.

Categories: Activitats culturals, Parcs i Jardins, Urbanisme i Habitatge

03
Novembre
2017

Ajuntament i entitats reflexionen sobre el sensellarisme a Sabadell

Més d’un centenar de persones no tenen llar a Sabadell o viuen en situació d’infrahabitatge

Ajuntament i entitats reflexionen sobre el sensellarisme a Sabadell

L’Ajuntament de Sabadell i les entitats i professionals de l’àmbit analitzaran el sensellarisme a la ciutat i com actuar en aquest àmbit. Serà el proper dimarts, 7 de novembre, a la Jornada de Reflexió sobre el Sensellarisme i Housing First, al Centre Cívic de Sant Oleguer, a partir de les 17:10 h (a les 17 h es farà atenció a la premsa, a càrrec del regidor d’Acció Social, Gabriel Fernàndez).

Categories: Habitatge, Drets de la ciutadania, Drets Civils i Gènere, Serveis socials

03
Novembre
2017

Jornada sobre internacionalització i innovació a les microempreses tèxtils

Serà el dilluns 6 de novembre, a la 1 del migdia, al Gremi de Fabricants de Sabadell

Jornada sobre internacionalització i innovació a les microempreses tèxtils

L’Ajuntament de Sabadell i el Gremi de Fabricants organitzen la jornada Les microempreses tèxtils: claus per a la competitivitat, la internacionalització i la innovació. L’objectiu de la sessió és establir ponts que facin més fàcil el camí de les empreses disposades a avançar en aquests àmbits. L’activitat s’emmarca dins el projecte Cooperatextil impulsat pels ajuntaments de Sabadell, Mataró i Manresa , amb el suport de l'Associació d'Empresaris de Gèneres de Punt de Mataró i Comarca (ASEGEMA) i el Gremi de Fabricants de Sabadell.

Categories: Empresa, Economia i treball, Innovació

03
Novembre
2017

Jornada de misticisme digital, a l’Estruch

S’hi celebrarà el #HackAndArt Day 10 amb una mostra de prototips, instal·lacions i tallers digitals, el dissabte 4, de 18 a 21 h

Jornada de misticisme digital, a l’Estruch

El 4 de novembre el #HackAndArt Day arriba a la desena edició plenament consolidat com una cita ineludible per als amants de les noves tecnologies i l’art digital. Enguany la jornada gira al voltant del misticisme digital. Una oportunitat per experimentar i jugar, sense barreres, amb una sèrie de prototips o instal·lacions d’art digital. La jornada acabarà amb un concert performance Fidels, del col·lectiu Amix i Amats, que a través de formes escèniques experimentals visualment colpidores critiquen la relació que la humanitat ha establert amb els diners, el consum, la culpa i les promeses de salvació.

Categories: Cultura i esport

02
Novembre
2017

Declaració dels portaveus dels grups Unitat pel Canvi, ERC, Crida per Sabadell, CiU i Guanyem Sabadell amb suport dels regidors no adscrits

Des de Sabadell volem expressar la nostra màxima solidaritat amb els companys i companyes que avui han estat privats de llibertat

Des de Sabadell volem expressar la nostra màxima solidaritat amb els companys i companyes que avui han estat privats de llibertat, bé sigui per presó - el cas del vicepresident i 7 consellers i conselleres-, o perquè hi plana una ordre de detenció - el president de Catalunya i 4 consellers i conselleres.

Categories: Ajuntament, Govern

<<  385 386 387 388 389 [390391 392 393 394  >>