PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

14
Novembre
2017

L’Estat prohibeix garantir el dret a l’habitatge als municipis de Catalunya

El Tribunal Constitucional ha suspès fins a 33 lleis durant els últims 5 anys, entre les quals hi ha les lleis d’habitatge i emergència residencial, que permetien garantir el dret a l’habitatge

L’Estat prohibeix garantir el dret a l’habitatge als municipis de Catalunya

L’Ajuntament de Sabadell denuncia la situació d’indefensió que comporta per a les persones vulnerables la suspensió de part de la Llei 4/2016, de mesures de protecció del dret a l’habitatge de les persones en risc d’exclusió residencial. Aquesta llei substituïa la també suspesa Llei 24/2015, de mesures urgents per afrontar l’emergència en l’àmbit de l’habitatge i la pobresa energètica.

Categories: Habitatge, Urbanisme i Habitatge

14
Novembre
2017

Nens i nenes de Sabadell participaran en un projecte de recerca sobre els determinants urbans de l’obesitat infantil

S’inicia el treball de camp de l’estudi, liderat per ISGlobal, amb la col·laboració de l’Ajuntament i el suport de la Fundació La Marató de TV3

Alumnes de quart, cinquè i sisè de primària (9-13 anys) de més de 50 escoles de la ciutat de Sabadell participaran al projecte de recerca Entorn Urbà i Obesitat Infantil a Catalunya (ECHOCAT) de l’Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell i el finançament de la Fundació La Marató de TV3.

Categories: Educació, Infància, Salut

14
Novembre
2017

L’Ajuntament engega la campanya anual de poda a gairebé 10 mil arbres de carrers i places de la ciutat

A més, el 14 i 15 de novembre, es farà un tractament contra la processionària a més de 550 pins

Aquest mes de novembre comença la campanya de poda d’hivern de l'arbrat municipal 2017-2018, que no s’enllestirà fins a l’estiu del 2018. Aquest període s’aprofita per dur a terme els tipus de poda que requereixen que els arbres estiguin en aturada vegetativa i sense fulles, i posteriorment es continuaran les tasques de poda amb els arbres ja brotats i amb fulla.

Categories: Espai públic , Parcs i Jardins, Urbanisme i Habitatge

13
Novembre
2017

Sabadell ja és municipi aliat del programa Ciutats Amigues de la Infància

Aquest cap de setmana es commemora el Dia Universal dels Infants amb diverses activitats

Sabadell ja és municipi aliat del programa Ciutats Amigues de la Infància

Sabadell ha adquirit la condició de municipi aliat delprograma Ciutats Amigues de la Infància d’UNICEF. Aquest compromís és el primer pas per obtenir el segell de Ciutat Amiga de la Infància, un programa que impulsa i promou l’aplicació de la convenció sobre els Drets dels Infants en l’àmbit local i fomenta el treball en xarxa dels diferents municipis que formen part de la iniciativa.

Categories: Educació, Infància

13
Novembre
2017

El Fòrum Educatiu de Sabadell celebrarà la 4a edició el 25 de novembre

Les inscripcions a la trobada ja estan obertes...

El Fòrum Educatiu de Sabadell celebrarà la 4a edició el 25 de novembre

 El dissabte 25 de novembre totes les persones que hi tinguin interès tenen una nova oportunitat per participar en la reflexió col·lectiva sobre l’educació de la ciutat. Serà en la quarta edició del Fòrum Educatiu de Sabadell, que tindrà lloc de 2/4 de 10 del matí a la 1 del migdia, al Centre Cívic de la Creu Alta - Cal Balsach. Després de dedicar les tres primeres edicions a l’elaboració del Pla per a l’Equitat i l’Èxit Educatiu, aquest quart Fòrum se centrarà en la innovació educativa, presentant-se sota el lema Què i per què innovem? La innovació educativa a debat. Les inscripcions, gratuïtes, ja estan obertes.

Categories: Educació

<<  381 382 383 384 385 [386387 388 389 390  >>