PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

15
abril
2016

Dimarts es talla el trànsit al camí de Torre-romeu i al carrer de l’Onyar, per obres de reparació del mur entre aquests carrers

Aquest proper dimarts, 19 d’abril, començaran les obres de reparació del mur entre el carrers de l’Onyar i el camí de Torre-romeu. Les obres comportaran el tall del trànsit en ambdós sentits al camí de Torre-romeu, entre la ronda de l’Ebre i el carrer de Segre. Es podrà accedir al carrer de l’Onyar, però també quedarà tallat entre els carrers del Francolí i del Congost.

Categories: Espai públic , Urbanisme i Habitatge

15
abril
2016

L’Ajuntament ha plantat 1.846 arbres entre el 2015 i el 2016, la xifra més alta dels darrers anys

L’Ajuntament ha plantat 1.846 arbres entre el 2015 i el 2016, la xifra més alta dels darrers anys

La plantació d’arbres a la ciutat ha assolit en els darrers dos anys xifres rècords a Sabadell. Entre el 2015 i l’abril del 2016 s’han plantat 1.846 arbres, dels quals 1.343 al llarg d’aquest passat hivern. Aquesta és la xifra més alta durant una campanya de plantació a Sabadell.

 

Categories: Ajuntament, Parcs i Jardins

15
abril
2016

Alumnes de 10 escoles i instituts recomanen llibres per Sant Jordi, en el marc del projecte Aparadors literaris dels Plans Educatius d’Entorn

L’activitat compta amb la col·laboració de les biblioteques dels barris i un centenar de comerços, a més d’altres entitats i equipaments

 

Des del convenciment que els Plans Educatius d’Entorn (PEE) contribueixen de manera important al foment de l’èxit educatiu, el Departament d’Ensenyament i l’Ajuntament de Sabadell han impulsat el projecte Aparadors literaris: Recomanem llibres. Una activitat que, en el marc dels PEE, promou la lectura entre els alumnes d’escoles i instituts i alhora la interacció entre els centres i el seu entorn més immediat, de manera que aquest treball en xarxa es tradueix en una millora de les condicions d’escolarització, de la participació i de la cohesió. Amb els Aparadors literaris, i coincidint amb Sant Jordi, infants i joves d’un total de 10 centres educatius recomanaran llibres als seus veïns i veïnes a través de recomanacions exposades als aparadors de les botigues i a diferents equipaments dels seus barris. El projecte compta amb la col·laboració de les biblioteques de les zones participants i un centenar d’establiments comercials, a més d’entitats i equipaments.

 

Categories: Educació

15
abril
2016

Sessió de treball de diferents municipis per compartir experiències i línies d’actuació de les polítiques LGTBIQ

Sessió de treball de diferents municipis per compartir experiències i línies d’actuació de les polítiques LGTBIQ

Diferents regidores i tècniques de municipis de l’àrea metropolitana han participat avui en una sessió, a l’Ajuntament de Sabadell, per tal de compartir experiències, propostes i línies d'actuació de les polítiques LGTBIQ. La trobada ha estat presidida per la regidora de Drets Civils, Míriam Ferràndiz.

 

Categories: Ajuntament

14
abril
2016

Tot a punt per la 63a edició de la Festa de l'Esport

Ja es coneixen les entitats i esportistes finalistes d'aquesta 63a edició que tindrà lloc el 21 d'abril al Teatre Principal...

Tot a punt per la 63a edició de la Festa de l'Esport

El proper dijous, 21 d’abril, a 2/4 de 8 del vespre, el Teatre Principal acollirà la presentació d’una nova edició de la Festa de l’Esport, la número 63 d’aquest esdeveniment. A la presentació prèvia de la Festa, s'ha anunciat el nom de les 10 entitats, i 10 esportistes finalistes, així com també s'han conegut les 10 entitats finalistes que optaran al premi en la promoció de l’esport.

També s'ha fet un reconeixement als patrocinadors de la celebració, pel compromís mostrat amb l’esport de la ciutat, i s'han donat  a conèixer els premis que es lliuraran durant la Festa pròpiament dita, el proper dia 21.

Les entitats esportives finalistes de la 63a edició són: Joventut Atlètica Sabadell, Club Esportiu Sant Nicolau, Unió Excursionista de Sabadell, Centre d’Esports Sabadell, C.F.U. Can Rull Rómulo Tronchoni, OAR Gràcia Sabadell, Club Esportiu Escola Pia Sabadell, Cercle Sabadellès 1856, Club Tennis Sabadell i Associació Esportiva Can Deu.

Categories: Cultura i esport

<<  666 667 668 669 670 [671672 673 674 675  >>