PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

12
Novembre
2015

El proper dissabte la Biblioteca Vapor Badia tanca per obres de manteniment

 

La Biblioteca Vapor Badia i el Restaurant Clau de Fa tancaran les portes el proper dissabte, 14 de novembre, durant tot el dia, a causa d’unes obres de reparació i manteniment. El dilluns 16 de novembre el servei es reprendrà amb normalitat, a partir de les 4 de la tarda.

Categories: Biblioteques, Cultura i esport

11
Novembre
2015

A punt per a l’inici de les obres a les estacions de la plaça d’Espanya i de l’Eix Macià - Creu Alta

Els treballs s’han adjudicat amb un pressupost de 31,2 milions d’euros

 

Les obres de les estacions de la plaça d’Espanya i de l’Eix Macià - Creu Alta estan a punt de començar i en els propers dies és previst que s’iniciïn els treballs. El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat ha adjudicat les obres, amb un pressupost de 31,2 milions d’euros.

Categories: Ajuntament, Espai públic , Sostenibilitat

11
Novembre
2015

El Fòrum de Tecnologies i Innovació reunirà més de 80 empreses i investigadors a Sabadell per promoure solucions vinculades a la gestió de recursos energètics

L’Ajuntament de Sabadell, el Parc de Recerca UAB i el Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya organitzen aquesta activitat

Amb l’objectiu de promoure i dinamitzar les relacions entre empreses i investigadors treballant en els àmbits relacionats en la gestió eficient dels recursos energètics a les ciutats, més de 80 persones, entre responsables d’empreses, investigadors, representants de centres de recerca i altres institucions, s’han inscrit a la 3a edició del Fòrum de Tecnologies i Innovació.

 

Categories: Economia i treball, Treball

11
Novembre
2015

Joves de programes d’ocupació del Vapor Llonch dinamitzen activitats de lleure per a 179 persones grans de la ciutat

Aquest projecte pioner a Sabadell es va iniciar al juliol al Complex Parc Central i aquesta tardor s’ha estès al Complex Alexandra

 

Un total de 179 persones grans de la ciutat participen en tallers dinamitzats per joves provinents de l’atur. El projecte, pioner a Sabadell, es va iniciar al juliol al Complex Parc Central i aquesta tardor s’ha estès al Complex Alexandra. Amb aquesta acció s’aconsegueix un doble objectiu: promoure l’envelliment actiu de la gent gran i facilitar alhora que un grup de joves, 9 en concret, tinguin una oportunitat laboral per posar en pràctica un conjunt d’aprenentatges facilitats des del Vapor Llonch.

 

Categories: Activitats culturals

10
Novembre
2015

Eficàcia en l’atenció diària i millor resposta davant l’emergència social, objectius del Pla Estratègic d’Acció Social

La Regidoria d’Acció Social ha fet els primers passos cap a l’elaboració d’un Pla Estratègic que ha de ser una eina bàsica per a la transformació dels serveis socialsjornadasocial municipals, amb l’objectiu de millorar la qualitat de l’atenció diària a la població i a la vegada tenir capacitat de resposta davant situacions d’emergència social.

 

Categories: Serveis socials

<<  669 670 671 672 673 [674675 676 677 678  >>